Tryk på profil-billede for at få vist galleri

Benny Rytter :

I am a international, exhibited, awarded and published photographer from Denmark. My passion is fine art nude photography, mentoring and workshops.I specialize in using the female naked body as a way to express feelings, whether it be pain, sorrow, joy, aesthetics or erotica, occasionally I do photograph other subjects for competition purpose.
You will experience that i like diversity in my images, making copies of my own copies I find rather boring.

 

Helle Lorenzen :

Jeg har fotograferet med digital spejlrefleks fra 2006. Begyndte at deltage i nationale og internationale fotokonkurrencer i 2012. Holder rigtig meget af naturen samt rejser i ind-og udland, hvor jeg ofte tager spontane billeder. 

Deltager i fotoworkshops i ind- og udland. Deltager ligeledes i lidt fotoudstillinger.

Holder af billeder der viser en stemning og sværmer for S/H billeder. 

Kis Boel Guldmann :

Det bærende element i mine fotos er naturen og min store kærlighed til alt levende derude. Jeg har siden mine unge dage især interesseret mig meget for fugle, senere er min interesse udvidet til også at omfatte sommerfugle og ikke mindst guldsmede. Men alt hvad der kan krybe, kravle, løbe og flyve fanger min opmærksomhed. Fotografering kom jeg stille og roligt i gang med i 2011, og den interessen er sidenhen vokset.

 

Nicolaj R. Møller :

Jeg er 43 år gammel bosat i Brædstrup, midt imellem Horsens og Silkeborg. Til dagligt arbejder jeg som brandmand ved US Air Force på deres base på Thule i Grønland. Som udgangspunkt er jeg oppe i 2 måneder efterfulgt af 1 måned hjemme i DK.

Min interesse for fotografiet går mange år tilbage og i 2017 begyndte jeg at deltage i konkurrencer såvel på national som på international plan, hvor jeg indtil videre har opnået antagelser, præmieringer og titler.

Preben Bruus :

Jeg har fotograferet i over 50 år – digitalt siden 2003 og siden 2007 med en øget interesse for fotografering og billedbehandling. Jeg har gennem de sidste år følt et øget behov for at deltage i konkurrencer for derigennem at få en fornemmelse for hvorvidt mine billeder overhovedet er seværdige for andre. Jeg har ikke rigtig nogen præferencer mht. motivvalg, selv om nogle motiver naturligt taler mere til mig end andre.  Jeg vil gerne blive bedre til at se motiver og ligeledes også udvikle min billedbehandling, og derfor er samværet med andre fotografer en god måde at modtage og give sparring.