Resultater/konkurrence

Den Nationale 2019  (DM for individuel- og klubmesterskab i fotografi) – antagelser og nomineringer

------------------------------------------------------------------------------------------


Antagelser og nomineringer til den Nationale 2019 er blevet offentliggjort. Det endelige resultat med fordelingen af medaljer og diplomer bliver dog først offentliggjort på den kommende SDF fotofestival i oktober. 

Photo Club Dania har dog allerede markeret sig som en af de bedste klubber til trods for at det kun er et halv år siden klubben startede op. Til sammen har klubbens medlemmer fået 74 antagelser og 12 nomineringer fordelt på 10 af klubbens medlemmer, og klubben ser ud til at blive Danmarks 2.  bedste i konkurrencen til trods for, at den er oppe mod klubber med mange flere medlemmer. 

https://www.sdf.dk/nyheder/nyheder/516-den-nationale-2019-antagelser-og-nomineringer.html

4th Circular Exhibition of Photography ZETA Circuit 2019, Montenegro

----------------------------------------------------------------

Konkurrencen i Montenegro var udskrevet i 3 kategorier - Color - Monochrome og Natur. Billederne blev bedømt i 5 forskellige saloner og med mulighed for 60 antagelser i alt.

Medlemmer af Photo Club Dania tog igen godt for sig af præmieringener. Roland Jensen opnåde 41 antagelser 2 guldmedaljer og 1 bronze samt 2 x HM. Jørgen Kristensen fik 42 antagelser 2 guldmedaljer og 1 x HM. Benny Rytter opnåde 41 antagelser 1 guldmedalje og 1 x HM. Flemming Ryborg 18 antagelser og 1 x HM.

Author: Roland Jensen
Author: Roland Jensen
Author: Flemming Ryborg
Author: Benny Rytter
Author: Benny Rytter
Author: Jørgen Kristensen
Author: Jørgen Kristensen

4th Exhibition Wonder 2019
---------------------------------------------------------
I konkurrencen 4th Exhibition Wonder 2019 kunne man deltage i 6 kategorierne farve, monochrom, natur, fugle, street life og people. I alt kunne det blive til 24 antagelser.

Roland Jensen og Jørgen Kristensen deltog og fik fine resultater. Roland fik 16 antagelser og 66,6%i antagelsesrate 1 Guldmedalje og 3 HM. Jørgen fik 12 antagelser og 50% i antagelsesrate 1 Guldmedalje og 2 HM.

Spotted_Woodpecker_2
Spotted_Woodpecker_2
Author: Jørgen Kristensen
Homeless music
Homeless music
Author: Roland Jensen

Doboj Salon 2019, Bosnien/Herzegovina.

Konkurrencen var med 8 kategorier. I alt var der sendt 3983 billeder til konkurrencen. Aage Madsen deltog i de 4 med 16 billeder og fik 10 antagelser med en PSA Honorable Mention. 


Author: Aage Madsen

4th Circular Exhibition of PhotographyTWO Country Circuit 2019
-------------------------------------------------------------
I konkurrencen deltog 393 fotografer fra hele verden. Der var 8 med fra Photo Club Dania, og de tog godt for sig af præmieringerne.
Kurt Johansen deltog for første gang i en konkurrence og fik en antagelsesprocent på 75% samt scorede 1 guldmedalje og 3 HM. Fantastisk flot

start i konkurrenceverdenen, hvilket lover godt for fremtiden. Benny Rytter scorede sin 9. Fiap Blue Badge, 1 guldmedalje, 1 bronze samt 3 diplomer med 60% i antagelsesrate. Flot resultat igen fra ham. Flemming Ryborg leverede igen et fremragende resultat med 48,3% i antagelsesrate og scorede 1 guldmedalje 2 sølv, 1 bronze og 1 HM. Roland Jensen fik 71,7% i antagelsesrate og scorede 6 HM. Jørgen Kristensen 58,3% i antagelsesrate og scorede 3 HM. John Petersen deltog også i sin første konkurrence og kom rigtig godt fra start med 7 antagelser og fik præmieringen HM. Helle Lorenzen tog 10 antagelser og Preben Bruus 3 antagelser. Stort tillykke til alle med et fremragende resultat.

Author: Kurt Johansen
Author: Roland Jensen
Author: John Petersen
Author: Jørgen Kristensen
Author: Helle Lorenzen
Author: Preben Bruus
Author: Benny Rytter
Author: Flemming Ryborg

1st Annapurna International Salon 2019, Nepal
-----------------------------------------------
Fra det fjerne Nepal er der kommet et resultat. Konkurrencen var udskrevet i kategorierne farve, monochrom, natur, presse og travel, og med mulighed for indtil 20 antagelser. Jørgen Kristensen og Nicolaj Møller fra Photo Club Dania deltog. Jørgen scorede 9 antagelser og Nicolaj 4 antagelser.


Author : Jørgen Kristensen
Author: Nicolaj Møller

1st Georgian Photo Salon

----------------------------------------------------.

429 deltagere med 8876 billeder og en antagelses-procent på 25,36.

Aage Madsen havde 16 billeder med i 4 kategorier. Fik 8 antagelser med en Fiap guld medalje

i kategorien "Man and/or Woman and/or Children". Flot resultat tillykke til Aage.

Author: Aage Madsen

3er Salon Internacional De Fotografia 2019, Argentina

-------------------------------------------------------------------

Roland Jensen deltog i komkurrencen i Argentina sammen med 504 andre fotografer. Roland fik 8 billeder med i finalen og en antagelse på 50%, så et ok resultat.

Author: Roland Jensen

Cyprus International Digital Photo Competition 2019

----------------------------------------------------------

Cypern er et nyt konkurrence land for Roland Jensen. Man kunne deltage i de 3 kategorier - Color - Monochrome og Natur med 4 billeder i hver kategori, 12 billeder i alt. Der deltog 537 fotografer fra 52 forskellige lande, der var indsendt 5657 billeder til bedømmelse. Det lykkes Roland at få 8 billeder med i finalen en antagelse på 67%

Not_present 1
Not_present 1
Author: Roland Jensen

Quillat 2019 i Spanien.

------------------------------------------

Aage Madsen har deltaget i Quillat 2019 i Spanien. 250 fotografer deltog med 4419 billeder i 6 kategorier - af dem blev 1105 antaget (25 %). Aage deltog i 5 kategorier med 20 billeder og fik 11 antaget (55%) - det ene billede med en Honourable Mention CEF.

Author: Aage Madsen

3rd International Digital Exhibition Vision 2019.

-----------------------------------------------

I de nordiske konkurrencer er det altid svært at få antagelser og præmiering. I konkurrencen deltog der 281 fotografer fra hele verden.

Fra Photo Club Dania deltog Kis Boel Guldmann og Roland Jensen. Kis fik 3 billeder med i finalen og et af billederne scorede et NFFF HM. Roland fik 2 billeder i finalen og scorede et AFCC HM på det ene.

Author: Kis Boel Guldmann
Author: Roland Jensen

5th International Salon of Photography -GRADAC 2019 Montenegro

----------------------------------------------------------

Konkurrencen var udskrevet i 5 kategorier. Monochrom, farve, People, Photo Travel og Natur. Der deltog 317 fotografer fra 58 forskellige lande, de havde i alt indsendt 5833 billeder.

Fra Photo Club Dania deltog Benny Rytter, Jørgen Kristensen og Roland Jensen, Benny fik 13 antagelser samt scorede en PC Perasto Guldmedalje, 1 Victory P.W Bronzemedalje og et Victory HM. Roland fik 8 antagelser og scorede en FIAP Guldmedalje. Jørgen fik 6 antagelser og 2 Gradac PGI HM.

Author: Benny Rytter
Author: Jørgen Kristensen
Author: Roland Jensen

 4th Adventure 2019, Serbien
--------------------------------------
Konkurrencen var udskrevet i 6 kategorier. Monochrom, farve, portrær, natur, travel og Life, med mulighed for indtil 24 antagelser. Jørgen Kristensen og Roland Jensen deltog. Roland opnåde 15 antagelser og scorede en PSA Guldmedalje på "Joust158" sine 6 guldmedalje samt et Salon diplom til billedet "Faith Starr_50". Jørgen fik 13 antagelser og hans billede "The Clown BW" beviste igen sine kvaliteter og scorede et FIAP Diplom.

Angela52BW
Angela52BW
Author: Roland Jensen
AB_7SE
AB_7SE
Author: Jørgen Kristensen

Good Light 2019
----------------------------------------------------------
I konkurrencen Good Light 2019 kunne man deltage i de 6 kategorier - Good light - Decisive Moment - Life - Natur - Open Color - Open Monochrome, med 4 billeder i hver kategori. Fra Photo Club Dania deltog Aage Madsen og Roland Jensen.

Roland fik 13 antagelser og scorede et salon diplom. Aage fik 6 antagelser og scorede ligeledes et salon diplom.

Author: Aage Madsen
Author: Roland Jensen

Jadran Circuit 2019, Montenegro

--------------------------------------------

280 fotografer deltog i konkurrencen, der var udskrevet som en 5 circuit. Kategorierne var farve, monochrom og woman. Der måtte indsendes 12 forskellige billeder, der herefter blev bedømt i 5 klubber. Fra Photo Club Dania deltog 4 medlemmer. Flemming Ryborg fik 37 antagelser ud af 60 mulige og scorede 1 PSA guld medalje og 1 salon guld medalje samt 3 diplomer. Benny Rytter deltog ligeledes med 60 billeder og fik 48 med i finalerunden og opnåede dermed 80% i antagelsesrate. En sindssygt godt resultat. Benny blev bedste deltager i Podgorica salonen Salonen og fik dermed det sjældne Fiap Blue Badge, det 8. i karrieren, og yderligere blev det til 3 diplomer. Aage Madsen opnåde 16 antagelser og scorede to bronce medaljer og en Salon diplom. Jørgen Kristensen opnåede 44 antagelser ud af 60 mulige (73%), og 5 diplomer.

Author: Jørgen Kristensen
Author: Aage Madsen
Author: Flemming Ryborg

Photo Magic 2019 (Bosnien/Herzegovina).


Der var 275 deltagende fotografer. Man kunne deltage i 12 kategorier. Aage Madsen deltog i de 4 kategorier: Open Colour, Open Monochrome, Woman og Portrait med 16 billeder - 12 blev antaget (75%) - èt billede med en Salon Silver Medal og èt billede med et PSA diplom i kategorien Woman. Tillykke til Aage med nok et flot resultat.

Author: Aage Madsen

Palanga Photo Salon 2019 (Litauen).


Aage Madsen har deltaget i Palanga Photo Salon 2019 (Litauen). Der var 363 deltagere med 7443 indsendte billeder i 6 kategorier og en antagelsesprocent på 26%.. Aage havde 16 billeder med i 4 kategorier - fik 12 antaget (75%)- de to af dem med diplomer (PSA og Salon diplom). Tillykke til Aage med et flot resultat.

Author: Aage Madsen
Author: Aage Madsen

Nordisk medsterskab 2019


De Nordiske Mesterskaber indenfor fotografi er afgjort. Der deltog 349 (heraf 59 danske) nordiske fotografer med 2.635 billeder. Mesterskaberne var udskrevet i farve og monochrom og med indsendelse af i alt 8 billeder.


10 fotografer fra Photo Club Dania deltog med stor succes, og tog godt for sig af antagelser og præmieringer.

Jørgen Kristensen fik 7 antagelser 1 SDF Guldmedalje og 1 NFFF Bronzemedalje.

Flemming Ryborg fik 2 antagelser 1 NFFF Guldmedalje og dermed konkurrencens bedste farvebillede og 1 NFFF HM.

Roland Jensen fik 6 antagelser 1 NFFF Sølvmedalje og 1 NFFF HM. Benny Rytter fik 5 antagelser og 1 NFFF HM.

Jimmy Leen Friis fik 4 antagelser. Aage Madsen fik ligeledes 4 antagelser. Preben Bruus fik 3 antagelser.

Kis Boel Guldmann fik 2 antagelser. Nicolaj Møller 1 antagelse og  det samme fik Helle Lorenzen 1 antagelse.


 Tillykke til alle, med dette flotte resultat fik Photo Club Dania markeret sig som en fotokonkurrence klub - en klub man kommer til at høre mere til.

Author: Flemming Ryborg
Author: Jørgen Kristensen
Author: Roland Jensen
Author: Benny Rytter
Aage Madsen
Author: Helle Lorenzen
Author: Kis Boel Guldmann
Author: Preben Bruus
Author: Jimmy Leen Friis
Author: Nicolaj Møller

Bronze & diplom i Italien

X International Photography contest San just - Italien
Italien har aldrig være et favorit land for Benny Rytter, det er ligesom billederne ikke har et det rigtige look i det land, indtil nu. Benny opnåede en FCF Bronze medalje med "Come Here" og CEF diplom for "Irish Connection" med samt 2 billeder i finalen, I alt 30% i finalen, gennemsnittet var 23% - et rigtig fint resultat.

Author: Benny Rytter "Irish Connection"
Author: Benny Rytter "Irish Connection"
Author: Benny Rytter " Come_here"
Author: Benny Rytter " Come_here"

WSP HUNGARY 2019


Konkurrencen WSP HUNGARY 2019 var en ren PSA konkurrence, hvor der deltog 199 fotografer fra hele verden. Fra Photo Club Dania deltog Flemming Ryborg og Aage Madsen. Flemming deltog med 24 billeder og fik 14 antagelser og scorede en PSA sølvmedalje. Aage deltog med 12 billeder og fik 6 antagelser, der iblandt et Salon HM. Foto_0001
Foto_0001
Author: Flemming Ryborg
 Dania
Dania
Author: Aage Madsen

Nicolaj Møller fra Photo Club Dania har fået et af sine billeder kvalificeret ved PSA organisionen til årets billede i kategorien Photo Jounalism for 2018. Kun 135 fotografer er kvalificeret og Nicolaj er den eneste dansker. Resultatet bliver først offentliggjort senere på året. Her Nicolaj Møllers "Putting out Fire".

 

Putting out Fire
Putting out Fire
Author: Nicolaj Møller

2nd International Circular of Photography -Spring Clicks 2019


I konkurrencen, som der blev afholdt i de 3 lande Makedonien, Azerbadjan og Montenegro, deltog der 329 fotografer fra 56 forskellige lande. Der var indsendt 4067 billeder til bedømmelse. Fra Photo Club Dania deltog Flemming Ryborg og Roland Jensen. Flemming fik 8 antagelser, Roland fik 20 antagelser og scorede en guld- og en Sølvmedalje samt et HM.

Savannah_reigns
Savannah_reigns
Author: Roland Jensen
Author: Flemming Ryborg

Sydney Harbour International 2019, Australien


Så kom der et konkurrence resultat fra Australien. Man kunne deltage i de 5 kategorier Color-Monocrome-Creative-Natur-Natur Wildlife. Jørgen Kristensen og Roland Jensen deltog, Roland fik 7 antagelser og Jørgen 6 antagelser.

Laizze-Faire
Laizze-Faire
Author: Jørgen Kristensen
Straight on24
Straight on24
Author:Roland Jensen

23° Gran Tour delle Colline - 2019, Italien


Italien er et af de virkelig svære lande at opnå resultater i. Jørgen Kristensen fra Photo Club Dania deltog med et flot resultat.
Konkurrencen var udskrevet som en 4 circuit og i kategorierne monochrom, farve, travel og presse.
Det blev til 26 antagelser ud af 64 mulige og en antagelsesprocent på 40.
To af billederne blev præmieret idet AB 6BW blev kåret til bedste Nude Art og The Clown 2 fik juryens pris i kategorien farve. Her ses et af de antaget billeder.

Speedway_4
Speedway_4
Author: Jørgen Kristensen

NEW YORK MANHATTAN 2019


Flotte resultater til Photo clup Danias medlemmer i den prestigefyldte konkurrence i USA.

Man kunne deltage i de 6 kategorier - Color-Monochrome - Photo journalism -The Street - Nude og Natur med 4 billeder i hver kategori.

Roland Jensen scorede 11 antagelser en guldmedalje og et diplom, Flemming Ryborg 5 antagelser en sølvmedalje, Nicolaj Møller 6 antagelser og et diplom, Jørgen Kristensen 10 antagelser. 


Author: Roland Jensen
Author: Flemming Ryborg
Author: Nicolaj Møller
Author: Jørgen Kristensen

5th Circular exhibition of photography "TOWER CIRCUIT 2019", Serbien.


 Der deltog 395 fotografer fra hele verden. Man kunne deltage i de 3 kategorier - Color- Monochrome og Natur.

3 medlemmer fra Photo Club Dania deltog og tog godt for sig af antagelser og præmier. Roland Jensen scorede 33 antagelser 2 FIAP Guldmedaljer og 2 Diplomer. Jørgen Kristensen scorede ligeledes 33 antagelser 1 guldemedalje - 1 bronzemedalje og 3 diplomer. Flemming Ryborg scorede 27 antagelser, 2 Sølvmedaljer og 3 diplomer.

Wonder
Wonder
Author: Roland Jensen
Diana8
Diana8
Author: Flemming Ryborg
Faith 59BW
Faith 59BW
Author: Jørgen Kristensen

95th International Salon of Photography I Skotland.


Konkurrencer i Skotland er altid meget svær at få antagelser i. Nicolaj Møller fra Photo Club Dania deltog  med printet og digitale billeder og fik  3 print og 1 digital med i finalen. Tillykke til Nicolaj med det fine resultat. 

Author: Nicolaj Møller

International Contest of art Photography - ZANZIBAR-2019, Tanzania


Ny konkurrence og Tanzania et nyt konkurrenceland . Konkurrencen var udskrevet i 4 kategorier, farve, monochrom, portræt og Travel. Der deltog 341 fotografer. Man kunne deltage med op til 16 billeder. Jørgen Kristensen og Roland Jensen deltog med 16 billeder hver. Jørgen fik 8 billeder med i finalen og Roland 10 billeder.

Author: Roland Jensen
Author: Jørgen Kristensen

Guldmedalje i 3rd Estonia Salon 2019

--------------------------------

Aage Madsen har deltaget i 3rd Estonia Salon 2019 sammen med 213 andre. Der var sendt 4186 billedermed en antagelseprocent på 26%. Aage havde 16 billeder med i kategorierne Open Color, Open Monochrome, Portrait og Man and or Woman. Aage fik 9 antagelser og en antagelseprocent på 56 %. Billedet " A Tender Farewell " scorede en Salon guld medalje i Man and/or Woman. Tillykke til Aage med nok et flot resultat.

Author: Aage Madsen Salon Guldmedalje til " A Tender Farewell "

2 x Guldmedalje 1 X Sølvmedalje og 8 Diplommer ved 2nd People of the World Digital Circuit 2019, Serbia,Bulgaria,Slovenia,Slovakia
-------------------------------------------------------------
I konkurrencen deltog der fotografer fra 58 forskellige lande, man kunne deltage i de 4 katogorier Color, Monockrome, Natur og People of the World, med 4 billeder i hver katogori. Roland Jensen deltog med max. 16 billeder i de fire katogorier og fik 40 antagelser ud af 64 mulige. Billedet "Joust 158" scorede en MoL Guldmedalje og 2 x ICS HM. Billedet " Strong contacBW " Fik GPU Guldmedalje og MoL HM. Billedet "Faith Starr50" Salon Sølvmedalje, 1 ICS HM og 1 MoL HM. Warrior196 fik PSA HM og Salon HM. Billedet " Spinder Woman" fik et ICS HM.

Author: Roland Jensen "joust158" Guldmedalje og 2 x HM
Author: Roland Jensen "strong contactBW" Guldmedalje og og 2 x HM
Author Roland Jensen "Faith Starr_50" Sølvmedalje og 1 x HM
Author: Roland Jensen "Warrior196" 2 x HM
Author: Roland Jensen "Spider_woman2" 1 x HM

Sølvmedalje i 4th Exhibition Mystic 2019 Serbien

Aage madsen deltog i med 20 billeder i konkurrencen og fik 6 billeder med i finalen. 

 Billede "The Apprentices" scorede en Salon sølv medalje i kategorien Contrasts.

Tillykke til Aage med det flotte resultat.

Author: Aage Madsen, - Salon sølvmedalje til "The Apprentices"

Photo Dream 2019 Serbien


I konkurrencen deltog der 172 fotografer med i alt 3079 billeder fra 45 lande.
Nicolaj Møller fra Photo Club Dania var med og fik antaget 10 billeder ud af 20 mulige = 50% heriblandt 4 nye titler. Kategorierne var

Farve, Mono, Travel, Natur og photojournalisme. Et af de antaget billeder ses her. Tillykke til Nicolaj med det fornemme resultat.

Author Nicolaj Møller


Guld medalje og 3 diplommer i Photoorbit 2019 India.


Aage Madsen fra Photo Club Dania deltog i 5 kategorier med 20 billeder og fik 12 antaget - 60%. Billedet "Did he really see her" scorede en  PPS guldmedalje i kategorien Creative. Billederne"Going nowhere" og "BW portrait of an angel 3" scorede PPS HM, Billedet" Rugby 2" et FI-FCIalt var der indsendt 4204 billeder. Stort tillykke til Aage med et super flot resultat.

Author: Aage Madsen "Going nowhere"
Author: Aage Madsenl "Did he really see her"
Author: Aage Madsenl "BW portrait of an angel"
Author: Aage Madsenl "Rugby 2"

Copyright Photo Club Dania