Danske og NFFF Konkurrencer deadline

Den Nationale 2021

SDF-bestyrelsen indkalder samtlige SDFfuld og SDFekstra medlemmer til at indsende deres bedste billeder til årets største aktivitet Den Nationale Fotoudstilling 2021.

Vigtig ændring!

På grund af situationen og uvisheden omkring covid19, så indsendes alle kategorier digitalt via uploadsiden. Alle billeder bedømmes digital, hvis nødvendigt så gøres det hjemmefra af dommerne.

De billeder som den enkelte fotograf får antaget i papirkategorierne, skal fotografen efterfølgende printe, montere og indsende.

Årets kategorier er:

• Monochrome-papir

• Farve-papir

• Monochrome-digital

• Farve-digital

• Serier-papir

• Photojournalism digital

• Portræt papir

Datoer:

• Deadline for upload, registrering og betaling er den 30. april.

• Bedømmelse 13. juni

• Antagelser og nomineringer offentliggøres omkring den 1. juli

• Præmieringer offentliggøres på årets fotofestival

For at læse mere om Den Nationale og deltage, klik her